Word vriend

Openluchtspel Dijkerhoek kan niet bestaan zonder de (financiële) steun van vrienden. Wil je vriend worden van het Openluchtspel? Vul dan hiernaast het formulier in.

Vrienden moet je koesteren en daarom leveren wij graag een tegenprestatie aan onze vrienden.

Bronzen vrienden - € 25

Worden vermeld op de website en zijn per ronde 3 seconden zichtbaar op het televisiescherm op locatie (op een pagina met meer bronzen vrienden).

Zilveren vrienden - € 100

Worden vermeld op de website, zijn per ronde 3 seconden zichtbaar op het televisiescherm op locatie (solo) en worden bedankt via een bericht op Facebook.

Gouden vrienden - € 250

Worden vermeld op de website, zijn per ronde 5 seconden zichtbaar op het televisiescherm op locatie (solo), worden bedankt via een bericht op Facebook, worden vermeld in het programmaboekje (1/8 pagina) en mogen een spandoek op locatie aanleveren.

Platinum vrienden - € 1.000 of meer

Worden vermeld op de website, zijn per ronde 10 seconden zichtbaar op het televisiescherm op locatie (solo), worden bedankt via een bericht op Facebook, worden vermeld in het programmaboekje (1/4 pagina), mogen een spandoek op locatie aanleveren en worden vermeld op de promotieposter. Platinum vrienden krijgen 2 kaarten voor het Openluchtspel op een avond naar keuze.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de eenmalige machtiging