Praktische zaken rondom het Openluchtspel

Parkeren van auto of fiets
Kom je in de auto of op de fiets, dan kun je je vervoermiddel kwijt in de weilanden aan de Oude Deventerweg.
Kom je van de kant van de Espelo, rijd dan om via de Tromopsweg. Er zijn parkeerwachters die je de weg wijzen. Het parkeren is gratis.

Toegang
Kaartcontrole vindt plaats ter hoogte van de kruising Dijkerhoeksweg-Oude Deventerweg. Dit is de enige toegang tot het terrein.

Tijdstippen
Het Openluchtspel begint om 20.30 uur en eindigt rond 23.00 uur. Halverwege het spel is een pauze. Tijdens de pauze en na afloop van het Openluchtspel kun je terecht in de tent. Deze sluit om 01.00 uur.
Zaterdagavond speelt de band 'Greenlight' in de tent. We nodigen je daarvoor van harte uit vanaf 23.00 uur. De toegang is gratis.

Tribune
We hebben plaats voor 500 mensen op de tribune. Je kunt vanaf 19.30 uur op een plek naar keuze gaan zitten m.u.v. de gereserveerde plaatsen. Om 20.30 uur begint het Openluchtspel.
Voor mindervaliden hebben we speciale plaatsen. Wil je voor deze plaatsen in aanmerking komen, stuur dan een e-mail naar info@openluchtspel-dijkerhoek.nl.

Consumpties
Inbegrepen bij je kaartje is een kop koffie of thee. Hiervoor krijg je bij aankomst een muntje. Natuurlijk is het mogelijk om muntjes bij te kopen voor een extra kop koffie, een biertje of iets lekkers. De muntverkoop vindt plaats in de tent. Een muntje kost € 2,25. Je kunt zowel met pin als contant betalen. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen.

Weersvoorspelling
De komende avonden is het koel en het kan regenen. We raden je aan om je warm te kleden. Als het regent, delen wij poncho's uit. Het is niet toegestaan om paraplu's te gebruiken omdat de mensen achter je dan niks kunnen zien en het bovendien onveilig is.
Als 't onverantwoord is om het spel door te laten gaan, sturen we de mensen die hun e-mailadres hebben opgegeven bij aankoop van hun kaartje een bericht voor 19.30 uur. Anderen wijzen we erop onze berichtgeving via deze website en Facebook in de gaten te houden.