Het was mooi!

Dat was 't dan. Het Openluchtspel Dijkerhoek editie 2019 zit erop.

Wat hebben we genoten van de 4 prachtige, spectaculaire avonden waar ruim 1.500 bezoekers op af kwamen. 

Een paar reacties uit het publiek:
"Supermooie avond gehad. Prachtig!"
"Het was zéér geneuglik! Hulde!"
"Prachtig schouwspel"
"Het was erg mooi"
"Wat een geweldig mooie leuke voorstelling. Chapeau voor spelers, vrijwilligers, crew en band"

Dit laatste compliment geeft mooi weer hoe dit Openluchtspel een productie van en voor alle Dijkerhoekers* is. We maken een diepe buiging voor de acteurs, de regisseur, de technici, de band, de grimeurs, de mensen achter de bar, de kaartcontroleurs, de gastvrouwen en iedereen die we nu vergeten maar die wel een bijdrage heeft geleverd aan het spektakel. Het was niet mogelijk zonder de vrijwillige inzet van al deze mensen en de bijdragen van onze sponsoren. 

Gelukkig hebben we de foto's nog!
Fotograaf Math Willems heeft schitterende plaatjes gemaakt die je in het fotoalbum kunt bekijken. Wil je de foto's in hoge resolutie en zonder logo bestellen, dan kan dat rechtstreeks bij Math. Ook is het mogelijk om foto's die achter de schermen zijn gemaakt bij hem te bestellen. Deze foto's kun je bekijken via de Facebookgroep Foto's Holten.

*Natuurlijk zijn het niet alleen de Dijkerhoekers. We kregen hulp van vele mensen van buiten Dijkerhoek en ook de tribune was gevuld met vele bezoekers 'van buiten'. Een bezoekster uit Alphen a/d Rijn schreef een leuk blog over hoe zij het spel heeft beleefd. Een Oud-Dijkerhoeker maakte daarnaast een leuke video.

Nogmaals dank aan alle betrokkenen en wie weet tot over 5 jaar!